Bröllop


Malin & Matthias (Privat)

Bröllopsfotografering Kinnekulle.

Till albumet...

Helena & Tobias (Privat)

Bröllopsfotografering Skultorps kyrka

Till albumet...

Matilda & Erik

Mitt i Valleområdet ligger Eahagen-Öglunda ängar, det är ett vackert område och en plats som Matilda och Erik hade valt för porträttfotografering. I Bergs kyrka samlades familj, släkt och vänner för vigsel, därefter fick brudparet åka Pontiac till Brunsbo Gästgifveri.

Till albumet...

Louise & Andreas (Privat)

Bröllopsfotografering Skara Domkyrka

Till albumet...

Therese & Pontus

Avståndet mellan deras lägenheter var bara 400 meter, de handlade i samma livsmedelsbutik, trots detta krävdes det en matchning via nätet för att de skulle finna varandra. Under det första mötet i det verkliga livet avklarade de en längre sträcka på vackra små skogsstigar, sedan dess har de sprungit många löpturer tillsammans. De sprang ut från Gränna kyrkan och i mål som man och hustru!

Till albumet...

Maria & Johan

Maria och Johan vigdes i vackra originella Vretens kyrka som ligger i Vreten i Skövde Kommun. Vigseln som gästerna fick vara med om var fin och känslosam, den avslutades med kaffe och bulle utanför kyrkan.

Till albumet...

Paula & Daniel

Paula och Daniel bor och arbetar i Karlstad men är båda uppväxta i Mariestad, de gjorde som sina föräldrar, vigde sig i vackra Fågelö kapell på Torsö. Efter vigseln bar det av med bil till väntade fest.

Till albumet...

Marie & Christian

Marie och Christian samlade familj, släkt och vänner för Vigsel i Varnhems klosterkyrka, det blev skratt, tårar och glädje blandat med lite regn. Nedan finner ni några av deras bröllopsbilder. Tack för att vi fick vara med på er bröllopsdag.

Till albumet...

Ulrica & Aleksander (Privat)

Bröllopsfotografering Hällekis

Till albumet...

Catarina & Tim

Catarina and Tim from UK got happily married in the Cathedral of Skara, also known as Domkyrkan. We followed this lovely couple with their families and friends for a few hours and we felt happy in the company.

Till albumet...

Josephine & Oskar

När Josephine och Oskar gifte sig gjorde de det i Essunga kyrka utanför Nossebro. Efter vigseln väntade fest, dit tog de sig med häst och vagn. Vi har kollat igenom bilderna nu och är så imponerade över ditt fantastiska arbete! Vi är så nöjda med bilderna och med hela fotograferingen. Är så glada över att vi valde dig som vår bröllopsfotograf.

Till albumet...

Malin & Hans

Gratulationer till Malin och Hans som vigdes efter en lång tid tillsammans! Vi är glada att få uppleva deras kärleksfulla och glada dag, då vi fotograferade vigseln. Utanför Skövde i Våmbs kyrka och dess omgivning fotograferade vi detta livfulla par och deras familjer.

Till albumet...

Fanny & Eddie

Fanny och Eddie bjöd in till barndop i Leksbergs kyrka, där överraskade de alla med vigsel efter dopet. Deras kommentar på bilderna: ”Tack för jättefina bilder, vi är så nöjda!”

Till albumet...

Therese & Johan (Privat)

Bröllopsfotografering Klagstorp/Skövde

Till albumet...

Ida & Andreas (Privat)

Bröllopsfotografering Lundsbrunn

Till albumet...

Pernilla & Niclas

Med många glada miner och strålande väder samlades Pernilla och Niclas familj, släkt och vänner för Vigsel på Slottet. Tack för att vi fick vara med er.

Till albumet...

Kristina & Nicklas (Privat)

Bröllopsfotografering Skara

Till albumet...

Julia & Daniel

"Me and my baby in an old Cadillac". Congrats to Julia and Daniel, they almost got married in a fantastic Cadillac.

Till albumet...

Maria & Daniel

Brudparet i en eka, vigsel och mingel på bryggan, därefter fest, så planerades och blev Maria och Daniels bröllop. Med vänner och släkt fick de i härligt sommarväder en underbar dag med mycket glädje och skratt vid Fredriksons Pensionat i Eggby.

Till albumet...

Pernilla & Mattias

Tack, Pernilla och Mattias för att vi fick vara med på er kärleksfulla dag. Porträttfotografering i Stadsträdgårdsparken, Lidköping.

Till albumet...

Sara & Daniel

Sara och Daniel vigdes i Skara domkyrka. Vi följde detta härliga och glada par med deras positiva tärnor och bestmen under en heldag. Förberedelser på olika platser i Skara innan alla sammanstrålade på Klippbaren. Porträttfotografering vid Herrtorps kvarn innan gästerna fick vara med om en fin vigselakt i domkyrkan.

Till albumet...

Tess & Ari

Tess och Ari hade ett härligt gnistrande vinterbröllop på Bjertorp Slott. Trettondagsafton 2016 vigdes detta brudpar på Kärleksnästet i slottsparken av Thomas Tegner. Timmarna före vigseln följde vi dessa härliga människors förberedelser i slottet där en varm känsla och mycket glädje fanns med vänner och familj.

Till albumet...

Emelie & Patrik

Vi fick förmånen att följa Emelie & Patriks vackra sommarbröllop som gick i blått tema. På salongen Fabriken i Vara gjorde Emelie och hennes tärnor sig i ordning för den stora dagen under tiden som Patrik med bestman och marskalk roade sig ett kvarter bort, för att sedan ansluta för en sista touch. Brudparet hade turen att pricka in en underbar och solig dag för sitt bröllop.

Till albumet...

Jenny & Niklas

Vi fotograferade Jenny och Niklas fantastiska bröllop under heldag. Jenny och Niklas är två positiva och motiverade personer som säkerligen inspirerar sina vänner. Båda var i slutet av sina utbildningar och vi önskar dem stort lycka till i sitt liv tillsammans. Jenny och Niklas önskade heldagsfotografering och allt var förlagt till vackra Lustfyllt i Habo. De hade planerat utomhusvigsel, men vädrets makter var tyvärr för starka motståndare...

Till albumet...

Malin & Stefan

Malin och Stefan överraskade sina vänner och släkt med bröllop på dopdagen. Vi hjälpte brudparet med porträttbilder innan de begav sig mot Varnhems klosterkyrka. Albumet innehåller även bilder från Pre-Shooten.

Till albumet...

Sandra & Christian

Sandra och Christian valde en heldagsfotografering. Bruden och hennes väninnor gjorde sig i ordning på Sandras salong i Skultorp, brudgummen hade en trevlig stund med sina vänner i Skövde. Mellan dessa förberedelser fotograferade vi dukningen på T2-mässen. Vigseln ägde rum i Varnhems vackra klosterkyrka, dit bruden och tärnorna åkte i en Lincoln Continental med cabben uppe...

Till albumet...
Copyright © 2017 Fotograf Claes Jakobsson
Webbproduktion: Entos Back to Top