Tess & Ari


Tess och Ari hade ett gnistrande vinterbröllop på Bjertorp Slott.
Trettondagsafton 2016 vigdes detta brudpar på "Kärleksnästet" i slottsparken av Thomas Tegner.
Timmarna före vigseln följde vi dessa härliga människors förberedelser i slottet där en varm känsla och mycket glädje fanns med vänner och familj.
Porträttfoton togs både inne i och utanför slottet, där vi fick den första känslan av minusgrader och lite snö. Brudparet frös inte nämnvärt då de hade sina goa pälsar och den värmande kärleken. Slottet var vackert dekorerat med blommor från Tess Floristdesign och alla njöt av den fantastiskt fina brudbuketten.

Under eftermiddagen samlades gästerna på slottet och när skymningen föll var stockarna och marschallerna tända längs vägen till vigselplatsen. Gästerna och brudgummen samlades på den granris- och rosenbladstäckta platsen innan bruden med tärnor anlände med häst och vagn. Facklor och eld ramade in platsen som ljöd av jojk kombinerat med minusgrader, mörker, musik och sång  – Ett Nordiskt vinterbröllop skulle ske.

Gästerna fick sedan värmande Glühwein utanför slottets entré innan trivsamt mingel i slottets centrala delar.  När sabreringssabeln öppnat champagnen, lämnade vi det glada sällskapet för bröllopsmiddag, dans och fest.

Stora gratulationer till brudparet!

Nedan finns ett urval av bilder från ett härligt vinterbröllop.

Tess och Aris kommentar till oss blev:
"Tusen tack för helt fantastiskt fina bilder. Wow ".

Dela gärna:

Copyright © 2017 Fotograf Claes Jakobsson
Webbproduktion: Entos Back to Top